Een Nomadische camping

Een camping zonder eigen grond, zonder vaste locatie, mét de mooiste plekjes van Nederland? Het kan! Op landgoed Quadenoord in Renkum en op t’ Spoek in Beekbergen zijn we onze Nomadische camping, Ger Bed & Breakfast, begonnen. Met deze rondreizende camping stellen we de vraag aan grondeigenaren: kunnen we ons land delen?

We zijn op zoek naar nog een bijzondere locatie voor een of meerdere tenten. Durf jij je land te delen? Dan zijn we naar jou opzoek! Stuur een bericht naar hanna@gerbnb.nl

Ger op de Veluwe

Duurzaamheid onder de aandacht

De diverse locaties hebben de gemene deler dat ze allemaal in de natuur zijn te vinden, dat mensen de natuur kunnen ontdekken en leren leven in en met de natuur. In de Mongoolse tenten leef je met de natuur terwijl je aan luxe niets te kort komt. Back to Basic staat allang niet meer voor afzien, leven in de natuur brengt je veel.

Dingen zoals rust en ruimte, waar veel mensen naar op zoek zijn. De opbrengst van de camping overnachtingen gaat naar duurzame projecten in Mongolië. Zo wint iedereen bij het project.

Deel je ruimte

We zetten met liefde een Ger neer in je weiland, op je landgoed, in je achtertuin op op je platte dak. Een tent is 5, 6 of  7m in diameter en is rond. Het hele leven speelt zich af in de Ger, er is dus niet veel extra ruimte nodig, behalve misschien om lekker in de zon te zitten. Toilet en water kunnen we geheel zelf op ecologische wijze verzorgen. In de Ger staat een kachel met een kachelpijp met vonkenkap.

Omdat het een flink werk is de tent op te zetten en te transporteren zoeken we naar plekken waar deze langer dan een maand kan blijven staan en het liefst waar er meerdere bij elkaar kunnen staan. Weet jij een plek als deze? Mail dan naar hanna@gerbnb.nl.

Mongoolse Ger in je achtertuin

Durf jij je land te delen of heb jij een tip? Laat het weten via hanna@gerbnb.nl