Een Nomadische camping

Een camping zonder eigen grond, zonder vaste locatie, mét de mooiste plekjes van Nederland? Het kan! Op landgoed Quadenoord in Renkum en in Beekbergen op camping ’t Spoek zijn we onze Nomadische camping, Ger Bed & Breakfast, begonnen. Met deze rondreizende camping stellen we de vraag aan grondeigenaren: kunnen we ons land delen?

Ger op de Veluwe

Nomadisch kamperen

De diverse locaties hebben de gemene deler dat ze allemaal in de natuur zijn te vinden, dat mensen de natuur kunnen ontdekken en leren leven in en met de natuur. In de Mongoolse tenten leef je met de natuur terwijl je aan luxe niets te kort komt. Back to Basic staat allang niet meer voor afzien, leven in de natuur brengt je veel.

Dingen zoals rust en ruimte, waar veel mensen naar op zoek zijn. De opbrengst van de camping overnachtingen gaat naar duurzame projecten in Mongolië. Zo wint iedereen bij het project.

Mooie plekjes voor een Yurt

We zetten met liefde een Ger neer in je weiland, op je landgoed, in je achtertuin op op je platte dak. Een tent is 5, 6 of  7m in diameter en is rond. Het hele leven speelt zich af in de Ger, er is dus niet veel extra ruimte nodig, behalve misschien om lekker in de zon te zitten. Toilet en water kunnen we geheel zelf op ecologische wijze verzorgen. In de Ger staat een kachel met een kachelpijp met vonkenkap.

Nomadische camping in de natuur Yurts

Durf jij je land te delen of heb jij een tip voor een mooi plekje? Laat het weten via hanna@gerbnb.nl